Hirdetés

Ismét elcsúsztatták a The Stanley Parable új kiadását

|

A The Stanley Parable: Ultra Deluxe változatnak már jó ideje meg kellett volna érkeznie, viszont még idén sem fog.

Hirdetés

2018 decemberében derült ki, hogy vadonatúj változatban tér vissza a sokak által kedvelt 2013-as narratív kaland, a The Stanley Parable, az Ultra Deluxe névre keresztelt kiadás pedig nem csupán új tartalmakat és befejezéseket foglal magába, de új platformokat is meghódít a PC mellett. Akkor egy 2019-es megjelenéssel terveztek a készítők, azonban novemberben jött a szomorú hír, hogy 2020-ra csúszik a projekt. Így érkeztünk el a jelenbe, amikor újabb lehangoló hírrel jelentkezett a Crows Crows Crows csapata. 

Hirdetés

A stúdió Twitteren adta a tudtunkra, hogy még több időre van szükségük ahhoz, hogy olyan minőségi és szórakoztató legyen a végeredmény, amilyet elvárhatunk tőlük, továbbá az sem elhanyagolható tényező, hogy a fejlesztők egészsége és biztonsága érdekében mindenki otthonról dolgozik, amely lassítja a fejlesztést. Jópofa módon a csapat három különböző tweetben is leírta ezt, méghozzá a manapság megsokasodott csúszás-bejelentéseket átírva. 

A The Stanley Parable: Ultra Deluxe tehát valamikor 2021-ben jön PC-re és konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)