Hirdetés

Ismét elhalasztották a Marvel's Midnight Sunst, idén valószínűleg már lemondhatunk a szuperhősös XCOM-ról

|

Csak nem akar elkészülni a Firaxis új játéka, még több türelemre lesz szükséges a Marvel-rajongóknak.

Hirdetés

Eredetileg idén márciusban kellett volna megjelennie a Marvel's Midnight Sunsnak, amit nem véletlenül neveznek a "marveles XCOM-nak", hiszen a legendás széria mögött álló Firaxis készíti ezt a körökre osztott taktikai szerepjátékot, melyben a Marvel Comics hősei csapnak össze a démonok anyjával, Lilithtel. A megjelenés napját aztán elhalasztották, most pedig ismételten így határozott a kiadó 2K Games mögött álló Take-Two, nem tudják tartani az októberi terveket sem.

Az IGN.com információ szerint a játék csak "jelen pénzügyi év legvégén" jelenhet meg, ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy 2023 márciusáig fog megérkezni. Legalábbis bizonyos platformokra. 

Hirdetés

Jövő márciusig ugyanicsak csak a PC-s, PlayStation 5-ös, és Xbox Series X/S-es kiadások kerülnek fel a boltok polcaira. A játék PlayStation 4-es, Xbox One-os és Nintendo Switch-es változataira még többet kell majd várnia a rajongóknak. 

A Take-Two-t vezető Strauss Zelnick úgy indokolta meg az újabb halasztást, hogy egy csodálatos cím van a kiadó kezében, és szeretnének mindenképpen alaposan megbizonyosodni arról, hogy a játék olyan jó lett, amilyen csak lehet. Arra a kérdésre, miszerint van-e esély arra, hogy a Marvel's Midnight Suns teljesen kiesik ebből a pénzügyi évből, vagyis harmadszorra is csúszik a játék, és csak 2023 márciusa után kaphatjuk meg Zelnick úgy felelt, hogy "nem aggódik" emiatt. 

Mi azért nem vagyunk teljesen nyugodtak, de inkább várunk még a Midnight Sunsra, minthogy félkész állapotban jelenjen meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)