Hirdetés

Ismét elhalasztották az Amazon régóta készülő MMO-ját

|

Csak nem akar pont kerülni a New World munkálatainak végére.

Hirdetés

Nem könnyű észben tartani, hányszor halasztották már el az Amazon készülő MMORPG-jét, de azért megkíséreljük gyorsan visszapörgetni az idő kerekét: eredetileg 2020 májusában érkezett volna a New World, a játékot 2020 augusztusára halasztották. Ezt követően világossá vált, hogy az új dátumot sem tudja tartani az Amazon Game Studios, ekkor lőtték be új célnak 2021 tavaszát. Most pedig kiderült, hogy újabb halasztásra van szükség.

A legújabb tervek szerint így 2021. augusztus 31-én jelenhet meg a New World, de ezen a ponton már tényleg azt mondjuk inkább, hogy hisszük, ha látjuk. 

Hirdetés

Az illetékesek közleményükben azzal indokolták a sokadik csúszást, hogy már a játék startjakor impozáns endgame tartalmakat akarnak kínálni a kalandoroknak. Tény, hogy a legtöbb MMO épp ezzel a problémával küzd meg az induláskor, nem szokott lenni bennük elég játékvégi kihívások azok számára, akik gyorsan túlverekszik magukat a szinteződésen. 

Más kérdés, hogy ezen vágy nyilván nem most pattant ki a stúdió fejéből, tehát kezdetektől számolhattak az endgame tartalmak elkészítésével is. Mindenesetre abban megegyezhetünk, hogy inkább csússzon még a New Worlds, mintsem kapjunk egy sokadik tucat-MMO-t. Azokkal már úgyis tele a padlás. 

A New World alfatesztjének startja egyébként "az elkövetkező hónapokban" várható, a zárt béta pedig július 20-án kezdődik el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)