Hirdetés

Ismét eltolták a látványos koreai MMO, a Lost Ark nyugati megjelenését

|

2014-ben mutatták be és még mindig alig játszható Dél-Koreán kívül.

Hirdetés

Hét éve jelentette be a Crossfire-ről ismert dél-korai csapat, a Smilegate az ígéretes projektjét, amely a Diablo 3 és a Kingdom Under Fire 2 elegyének tűnő, izometrikus nézetű hack & slash MMORPG volt. A Lost Ark többek között stílusával és látványvilágával keltette fel a figyelmet, de négy teljes évig tartott, mire Dél-Koreában megjelent, a nyugati régiókba pedig azóta sem jutott el.

Az európai és amerikai piacokra az Amazon Games kiadásában érkezik, ám vártnál csak jóvaél később tehetjük rá a kezünket.

Hirdetés

Bár a játékosok nagyon bíztak benne, hogy idén már belekóstolhatnak az MMO-ba, a fejlesztők rossz hírrel szolgáltak egy twitteres közlemény képében. Ez alapján 2021-ben már biztosan nem fog megjelenni a Lost Ark az új régiókban, legkorábban 2022 elején számíthatunk csak rá. Ennek köszönhetően lesz elég idejük kezelni és beépíteni azokat a hasznos visszajelzéseket, amiket a júniusi technikai alfa során kaptak a tesztelőktől, ráadásul a munkatársakat se dolgoztatják túl. 

Bár a free-to-playnek ígérkező teljes kiadás még várat magára, november 4-től 9-ig pörög majd a zárt béta, amelyen azok vehetnek részt, akik megvették a Founder's Packot, vagy regisztrálnak a hivatalos honlapon és reménykednek benne, hogy kiválasztják őket. Emellett annak érdekében, hogy a megfelelő mértékű tájékoztatást kapjuk a fejlesztés menetéről, a Smilegate folyamatos helyzetjelentésekkel jelentkezik majd és indítanak Discordot, fórumokat is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)