Hirdetés

Ismét a GTA a hibás?

|

Egyre általánosabbá válik a játékok, főleg a GTA hibáztatása a tinédzserek deviáns viselkedéséért. Most éppen egy újabb brutális gyilkosságot akar ráfogni a játékra annak elkövetője

Hirdetés

A 17 éves Ezekiel Maxwell megkéselt egy 53 éves nőt, és állítása szerint a "genszter hangok a GTA-ból" mondták neki, hogy ezt tegye. A srác a gyilkosság előtti éjjelt végig a játékkal töltötte, és bevallása szerint a tett elkövetésekor azt hitte magáról, hogy ő CJ, a San Andreas főszereplője.
Ugyan a srác mentálisan zavart (paranoid skizofrén), és az ítélet okaként a bíróság végül ezt, és hosszú évek cannabis-fogyasztását nevezte meg, mi várhatjuk, hogy Jack Thompson és szimpatizánsai mikor ugranak a témára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)