Hirdetés

Ismét használhatóak a Call of Duty: Warzone-ban a korábban megszerzett XP tokenek

|

A rajongói felháborodást követően hamar orvosolták a problémát a fejlesztők.

Hirdetés

Sok játékosnak értelemszerűen nem tetszett, hogy a Call of Duty: Warzone legújabb szezonjának indulását követően már nem lehetett felhasználni a korábban megszerzett XP tokeneket, amelyek alapvetően komoly löketet adhatnak az előrehaladásunknak. Már csak azért is problémás volt ez az egész, mivel valószínűleg akadtak olyanok, akik valódi pénzért szerezték meg ezeket a boostokat, amikor még a Modern Warfare volt az aktuális rész.

Hirdetés

Szerencsére úgy tűnik, hogy a panaszok végül eljutottak a fejlesztőkhöz is, ugyanis időközben már élesedett egy vadonatúj patch, ami több változatást is hozott, és egyúttal ismét használhatóvá tette a korábban bezsebelt, dupla XP-t biztosító tokeneket. Így tehát jár egy virtuális pacsi a fejlesztőknek, amiért viszonylag gyorsan helyrerakták a dolgot, remélhetőleg a jövőben is hasonlóképp járnak majd el az ilyen esetekben.

Persze a tokenekkel kapcsolatos gubancot leszámítva sem volt zökkenőmentes az új szezon indulása, hiszen többször is előfordult, hogy láthatatlanná vált játékosok keserítették meg a többiek életét, aminek következtében teljesen el lettek távolítva a játékból az Attack Helicopterek. Azonban lehet, hogy ez csak ideiglenes megoldás, és hamarosan vissza is térhetnek ezek a harci gépek a játékba.

Ti mennyire vagytok megelégedve a Warzone új szezonjával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)