Hirdetés

Ismét jégre lépett a Might & Magic Heroes VI

|

Az Ubisoft újfent elcsúsztatta a hazai fejlesztésű körökre osztott stratégia megjelenését egy hónappal.

Hirdetés

Amikor az év elején az Ubisoft meghívásának eleget téve meglátogattuk a Black Hole srácait, akkor kamerán kívül, szigorúan magunk között bevallották, hogy a kiadó által eredetileg elképzelt tavaszi megjelenés tarthatatlan, legkorábban nyárra készülhet el a Might & Magic Heroes VI.



Az akkor kipróbált verzió még számtalan gyermekbetegségtől szenvedett, de egy jó játék ígéretével kecsegtetett. Múlt hónapban egy jóval kiforrottabb Might & Magic Heroes VI-ot láthattunk viszont a zárt bétában (bővebben a júliusi GameStarban), s egyúttal közelebbről is megismerhettünk az új Naga frakciót. Hibák azonban még mindig akadtak szép számmal, nem is annyira a kigyomlálásra váró bugok bizonyultak zavarónak, mint inkább a az egyes képességek, egységek kiegyensúlyozatlansága.



Az Ubisoft végül a bétatesztelők visszajelzései következtében döntött úgy, hogy szeptember elejéről október 13-ra halasztja a játék megjelenését, hogy legyen ideje a Black Hole csapatának a szükséges finomhangolások elvégzésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)