Hirdetés

Ismét kaptunk egy kis ízelítőt a Dragon Age 4-ből

|

Friss látványterv érkezett a BioWare műhelyéből, amin egy tevinteri divat szerint öltözött karakter pózol.

Hirdetés

Érthető, ha a rajongók picit kétkedve várják a Dragon Age 4 megérkezését, ugyanis a szebb napokat is látott BioWare nincs túl jó formában mostanában. Nem elég, hogy a Mass Effect: Andromeda sem juttatta új magaslatokba a szériát, a srácok legutóbbi játéka, az Anthem csúfos véget ért, ez pedig a végül még a következő Dragon Age fejlesztésére is hatással volt. Persze nem kizárt, hogy a legújabb nagy dobásával sikerülhet visszaszereznie hajdani népszerűségét a csapatnak.

Hirdetés

Túl sok konkrétummal egyelőre nem rendelkezünk a következő Dragon Age kapcsán, de azért a fejlesztők már mutattak nekünk ezt-azt a játékból, és nemrég egy újabb művészi alkotás jelent meg az interneten. Az alább is látható képet Christian Dailey, a játék rendezője osztotta meg a Twitteren, és egy elég jól öltözött mágus szerepel rajta, talán épp egyike a leendő társainknak.

A rajzot egyébként a játék kreatív rendezője, Matthew Goldman is megosztotta, és a bejegyzése alapján Minrathousban, vagyis a mágusok által uralt Tevinter Imperium fővárosában találkozhatunk a fent látható karakterrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)