Hirdetés

Ismét késik a New World, az Amazon MMO-ja

|

Miután leégetett pár RTX 3090-est, az Amazon úgy látta jónak, ha halaszt rajta még egyet.

Hirdetés

Most már negyedik alkalommal változtat a New World megjelenési dátumán az Amazon Game Studios, de reméljük, ez legalább a játék javára fog válni. A kiadó nagyon biztos volt abban, hogy augusztus 31-ére elkészül, azonban a zárt béta után érkezett visszajelzések után jobbnak látták, ha nem sietnek.

"Megtisztelő az a támogatás, amit a New World a játékosoktól kapott a zárt béta során. A béta alatt több mint egymillió kalandor játszott több mint 16 millió órán át. Támogatásotoknak köszönhetően a New World az egyik legnézettebb játék lett a Twitchen, és az egyik legtöbbet játszott a Steamen."

- áll a közleményben.

Hirdetés

A fejlesztők hálásak, hogy a visszajelzések következtében még jobbá tudják tenni a New Worldöt, de ahhoz, hogy a start jól sikerüljön, szükség van javításokra, ami még több időt igényel. Ennek következtében az új megjelenési dátum szeptember 28. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Mindenesetre a visszajelzések pozitívak voltak a játékosok részéről, és az érdeklődés is láthatóan nagy, úgyhogy izgatottan várjuk, mi lesz ebből. Ti próbáltátok esetleg? Megfőzte az RTX 3090-eteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)