Hirdetés

Ismét késik az Office 2007 - és a Vista...?

|

A Microsoft embereinek jelentéssorozatából felállított kép szerint a helyzet a következő: az Office 2007-et még idén októberre ígérte a vállalat, most eltolta 2007. januárjára, azonban a véleményük szerint kizárt, hogy akkor megjelenne, és valamikor csak a jövő év "elején" kerülhet kiadásra. A cég tagadta, hogy a Vista is késne, állításuk szerint ugyanis őszre befejezik a munkálatokat, és jövő januárban már meg is jelenhet a Windows Vista. Egy névtelenséget kérő illető szerint azonban ha egy hónapot csúszik a Vista fejlesztése, akkor még kiadhatják januárban, ellenben valószínű, hogy több lesz az az idő mint egy hónap, így valamikor csak január és március között jelenhet meg. Más elmondások szerint sem az Office 2007, sem a Vista nem késik, csupán összeegyeztetik a kettő megjelenését egy januári dátummal, hogy a vásárlóknak könnyebb dolga legyen, és árkedvezményeket is kapjanak.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)