Hirdetés

Ismét megmutatta magát a Sherlock Holmes Chapter One játékmenete

|

Két és fél percben láthatjuk kalandozni és nyomozni a fiatal detektívet.

Hirdetés

A Frogwares-nek sokat kell még tanulnia a kalandjátékok és a nyitott világ koncepciójának összeboronálásáról, de a Sherlock Holmes: The Devil's Daughter és a The Sinking City játékokon már pallérozni tudták a képességeiket. A zseniális nyomozó szériájának következő részében megmutathatják, hogy mit tanultak eddig, ugyanis a Sherlock Holmes Chapter One egy szabadon bejárható szigetet tár elénk, hogy ott kisebb és nagyobb bűnügyeket oldjunk meg.

A fejlesztők nem kevés játékidőt ígérnek: a fősztori nagyjából 15 óra alatt lesz teljesíthető, de aki mindent szeretne kipipálni és felfedezni, annak akár 40 óráját is elrabolja majd a játék.

Hirdetés

Hogy pontosan miket csinálhatunk majd nyomozásunk során a méretes helyszínen, abba már betekintést engedett a februárban megvillantott gameplay teaser, most viszont két és fél percen keresztül sasolhatjuk a játékmenetet és követhetjük Sherlock igazságszolgáltatásért vívott hadjáratát. Festői szépségű tájak, ökölharcok, hallgatózás, vér, álcázás és dedukció is helyet kapott a videóban, a környezet előnyeinek kihasználásáráról nem is beszélve. 

A Sherlock Holmes Chapter One továbbra sem rendelkezik napra pontos megjelenési dátummal, de még idén számíthatunk rá PC (Steam, Epic, GOG), PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series S/X platformokra is. Nektek hogy tetszik a játékmenet ennyi alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)