Hirdetés

Ismét megmutatta magát egy látványos sci-fi, a The Entropy Centre

|

Belsőnézetes, rejtvénymegfejtős projekt, ami nyomokban a Portalra emlékeztet.

Hirdetés

A The Entropy Centre azok közé a puzzle-kalandok közé tartozik, amelyekben sokszor úgymond a dobozon kívül kell gondolkodnunk ahhoz, hogy továbbjuthassunk. A Stabby Games játékában a tárgyakat az időn keresztül forgatva kell látszólag lehetetlen akadályokat legyőznünk és rejtélyeket megfejtenünk. A játékmenet során akaratunk szerint manipulálhatjuk az időt, és minél több puzzle-szobát oldunk meg sikeresen, annál közelebb kerülünk egy Föld körüli pályán keringő kolosszális űrállomás szívéhez. 

Hirdetés

Ehhez nyújt elengedhetetlen segítséget a végtelenül kedves eszközünk, ASTRA, aki természetesen nem hiányozhatott az idei Future Games Show során  megvillantott, közel kétperces videóból. A gameplay trailer ízelítőt ad a helyszínekből, a feladatokból, a hangulatból és az időmachinálásból: 

A The Entropy Center még idén meg fog jelenni, PC (Steam) mellett PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is számíthatunk rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)