Hirdetés

Ismét mozgásban láthatjuk a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t

|

Egy új kedvcsinálóval adott életjelet magáról a Hardsuit Labs vámpíros játéka.

Hirdetés

A Blacklight: Retributiont jegyző Hardsuit Labs fejleszti a Vampire: The Masquerade - Bloodlines folytatását, amellyel kapcsolatban legutóbb meglehetősen szomorú hírek érkeztek, hiszen az eredeti tervekkel ellentétben nem tudtak elkészülni vele 2020 első negyedévére, ehelyett el kellett csúsztatniuk a játékot.

Hirdetés

Sajnos konkrét megjelenési dátumot az Inside Xbox Series X stream során sem kaptunk, egy karácsonyi hangulatot árasztó előzetest viszont annál inkább, amelynek köszönhetően nem csupán a World of Darkness világában merülhetünk el két percig, de azt is megerősítették, hogy Xbox One mellett Xbox Series X-re is jön a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Nézzetek bele ti is: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)