Hirdetés

Ismét működik a Test Drive Unlimited 2 multiplayer

|

Több éve leálltak a szerverek, de az elhivatott rajongók számára nem létezik akadály.

Hirdetés

Noha az első rész jobban sikerült, azért a Test Drive Unlimited 2-nek is megvan a maga hűséges tábora. Mi sem bizonyítja ezt egyértelműbben, mint hogy néhány modder nekilátott az online játékmód feltámasztásának.  A TDU World klienssel és a hozzátartozó modcsomaggal az a csapat célja, hogy ismét élettel töltsék meg a játékot.

Sőt, a srácok feltett szándéka, hogy egyúttal a TDU2 hibáit és hiányosságait is orvosolják, miáltal az alkotás olyan állapotba kerülhet, mint amilyenben eredetileg kellett volna megjelennie még 2011 februárjában. Aki kíváncsi arra, hogy pillanatnyilag hol tart a fejlesztés, letöltheti és kipróbálhatja a már mosr funkcionáló modot.

Hirdetés

Ami pedig magát a Test Drive franchise-t illeti, a jogokkal a Nacon (a korábbi Bigben) rendelkezik, és esze ágában sincs kispadra ültetni a sorozatot, éppen ellenkezőleg, már meg is kapta a ralikészítésbe egyre jobban belejövő Kylotonn a feladatot, hogy szállítsa le a következő részt Test Drive Unlimited Solar Crown címmel, amely a dolgok jelen állása szerint PC-re és PS5-re biztosan megjelenik, de vélhetően más platformokon, így az Xbox Series X|S konzolokon is játszhatunk majd vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)