Hirdetés

Ismét új nevet kaphat a Nintendo Wii?

|

Érdekes pletykák kaptak szárnyra a Nintendo legújabb konzolrendszerével kapcsolatban. Állítólagosan a cég egyik munkatársa olyasmiről árulkodott, hogy több mint 200.000 egyéntől kaptak elégedetlenkedő levelet a Wii nevével kapcsolatban. Sokan "gázosnak" találják a nevet, és bár hivatalosan nem erősítettek meg semmit, elképzelhető, hogy ismét névváltáson esik át az új csodafegyver. Régebben Nintendo Revolution néven ismertük az eszközt. Vajon visszatérnek ahhoz, vagy kitalálnak egy harmadikat? Update: A Nintendo időközben elárulta, - vagy legalábbis most azt mondják - hogy semmiféle névváltást nem terveznek. Pletyka szinten azért megmaradhat, hiszen azt tudjuk, hogy a Wii név néhány szempontból nem szerencsés...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)