Hirdetés

Ismét utólag változtatott a PlayStation az egyik videóján

|

A CES 2021 során kiadott anyagban számos megjelenési dátum szerepelt, de a szöveg később kissé átalakult.

Hirdetés

Miután a Sony egy hosszabb bemutatóban ismertette a PlayStation 5 várható felhozatalát, gyorsan magyarázkodnia kellett a felbukkanó szövegek miatt, mivel vagy valótlanul állította, vagy idő előtt árulta el, hogy a Demon's Souls és a Final Fantasy XVI más platformokra is jönnek a PS5-ön túl. Úgy látszik, az ilyen feliratokkal nincs szerencséje, mert a CES-es videó végéről is kénytelen volt levágni egyes mondatokat.

A Jim Ryan beszédét követő, mindössze fél perces videóban szerepelt például az, hogy 2023-ra csúszott a Pragmata, márciusban jöhet a Kena: Bridge of Spirits, júniusban a Little Devil Inside, a nyár közepén a Solar Ash, és október környékén érkezik majd a Ghostwire Tokyo - ezek egyikét sem hallottuk még korábban.

Hirdetés

Bár a linken megtalálhatjátok még az eredeti változatot, a hivatalos anyag már csak három játékról tesz említést: a 2021. március 19-én érkező Returnalről, valamint a valamikor 2021-ben megjelenő Ratchet and Clank: Rift Apartról és a Horizon Forbidden Westről. Érthető, hogy óvatos a kiadó ebben a kaotikusnak és kiszámíthatatlannak ígérkező, már most halasztásokkal teli évben, de lehetne még óvatosabb, és jobban átnézhetné a kikerülő anyagait ahelyett, hogy később variálna velük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)