Hirdetés

Ismét változott a Dead Island 2 megjelenési dátuma, de ennek most örülni fogsz

|

Nem semmi meglepetéssel rukkoltak elő a Dead Island 2 fejlesztői.

Hirdetés

Már meg sem lepődik az ember, ha egy késésről kell beszámolnunk a játékiparban, a Dead Island 2 kapcsán pedig különösen nem lenne meglepő az, ha módosítani kellene a megjelenési dátumon. És bizony tényleg az a helyzet, hogy változtatni kell, a fejlesztők bejelentették, végül nem akkor jelenik meg játékuk, mint ahogy azt előzetesen tervezték: egy héttel korábban jön a Dead Island 2!

Igen, a Dead Island 2 elvileg teljesen készen van, aranylemezre került a végleges verzió, az alábbi tweetben pedig ott virít az új dátum: 2023. április 21.

Hirdetés

Nem szabad közben azt sem elfelejteni, hogy a játékot még anno 2014-ben jelentették be, és voltak olyan pontok, amikor kevesen mertek volna egyáltalán arra is fogadni, hogy valaha megjelenik. Picivel több mint két hónap, és már játszhatunk is vele.

A Dead Island 2 tehát április 21-én fog megjelenni (ha addig nem változik már tényleg semmi sem) PC-re, PlayStation 4-re, PS5-re, Xbox One-ra, és Xbox Series X/S konzolokra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)