Hirdetés

Ismét veszteséges lett az Atari

|

A legutóbbi, március végével záródó üzleti évben 71.3 millió dolláros veszteséget könyvelhettek el - ez részvényenként 5.3 dollárral rövidítette meg a tulajdonosokat.

Hirdetés

Az 1972-ben alapított vállalatnak már a tavalyi évben sem ment jól: akkor 69 millió dollárt buktak. Az áprilisban kinevezett, Bruno Bonnell alapítót és akkori elnök-vezérigazgatót leváltó Patrick Leleu és a május eleji, 20%-os létszámleépítés sem igazán változtatott a helyzeten. A többek között az Alone in the Dark sorozatot, az UT 2003/2004-et, a Driver sorozatot és a Neverwinter Nights-ot is kiadó cég így egyre nehezebb helyzetbe kerül.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)