Hirdetés

Isten szeret titeket – mondogatta a streamer, aki két órát mutatott meg a The Callisto Protocolból idő előtt

|

Már tényleg csak néhány napot kellene kibírnia a korai hozzáféréssel rendelkezőknek, de úgy tűnik, nem megy.

Hirdetés

Ritkán, de előfordul, hogy kiadók az esetleges szivárgásoktól félve a megjelenésig visszatartják a játékok sajtópéldányait, így az újságírók és a videósok is egyszerre kezdhetnek el játszani. Általában inkább az a jellemző, hogy egy-két héttel korábban hozzáférést adnak, de ezt egy titoktartási szerződés aláírásához kötik, amiben világosan le van írva, mikortól lehet véleményt kommunikálni egy játékról, streamelni azt, illetve hogy pontosan mit mutathatunk és mit nem. Akit bővebben érdekel, hogyan működik az egész, annak ezt a cikket ajánljuk szeretettel.

A szerződés megszegése még jobb esetben is azt eredményezi, hogy a videóssal felbontják a kapcsolatot (rosszabb esetben pénzbüntetést és pert), de vannak akik vagy nem tudnak szöveget értelmezni, vagy nem érdekli őket, ha a kiadótól utána semmit nem kapnak.

Hirdetés

Egy streamer összesen két órán át mutogatta a játékot és magát, miközben egyebek mellett Istenről beszélt. Ebből másfél óra még megtekinthető a VGC-n, de nem lepődnénk meg, ha gyorsan törölnék a felvételeket a Krafton kérésére.

A The Callisto Protocol december 2-án jelenik meg, az első tesztek is ekkor érkezhetnek. Mi még nem kaptunk sajtópéldányt, de amint hozzájutunk, nekiesünk és elmondjuk, szerintünk milyen lett. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)