Hirdetés

Iszonyú erősek a PlayStation Plus áprilisi ajándék játékai

|

Kapunk egy vadonatúj PS5-ös címet, egy felturbózott PS4-exkluzívot, és egy korrekt zombis mókát.

Hirdetés

Gondolhatnánk, hogy jól kivárt a PlayStation az áprilisi ajándék játékok bejelentésével, de valójában teljesen időben vagyunk: mindig az élesítés előtti szerdán leplezik le, milyen ajándékokkal lepik meg az előfizetőket. 

A Sony a PlayStation 5 megjelenése óta minden hónapban rakott valamit a csomagba azoknak, akik már az új konzolon játszanak, vagy tervezik a beszerzését, és ezt a jó hagyományt most sem fogja megszakítani.

Hirdetés

Április 6-ától május 3-áig minden PlayStation Plus előfizető hozzáadhatja majd könyvtárához az újonnan megjelenő Oddworld: Soulstormot, a Days Gone-t, és a Zombie Army 4: Dead Wart. Fontos, hogy az Oddworld PS4-re nem lesz ingyenesen elérhető, csak az újabb konzolon lehet majd játszani vele, viszont most is él a lehetőség, hogy böngészőből húzzuk be, akkor is, ha még nem sikerült PS5-höz jutnunk.

A következő egy hétben még nem késő megszerezni a Final Fantasy VII Remake-et, a Farpointot, a Maquette-et, a Destruction AllStarst és a Remnant: From the Ashest.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)