Hirdetés

Iszonyú menő a Marvel's Midnight Suns Pókembere

|

A kedvenc hálószövőnk is akcióba lendül a Marvel's Midnight Suns legújabb kedvcsinálójában.

Hirdetés

A tavaly bejelentett Marvel's Midnight Sunsban megvan a potenciál arra, hogy az utóbbi évek egyik legjobb és legérdekesebb képregényes játéka legyen, hiszen egy látványos taktikai stratégiát tisztelhetünk benne, amit az XCOM- és a Civilization-szériákkal már többszörösen bizonyított Firaxis Games jegyez.

Június óta tudjuk, hogy Pókember is felbukkan majd a játékban, méghozzá annak a Yuri Lowenthalnak a hangjával, aki az Insomniac-féle Marvel's Spider-Manben is alakította a karaktert. Ha pedig ez nem lenne elég izgalmas, a fejlesztők most egy külön trailerrel tüzelik a Pókember-rajongók várakozásait.

Hirdetés

A kedvcsináló felfedi a hálószövő néhány mozdulatát, amelyek pont olyan menők, ahogy azt a pókcsípte szuperhőstől elvárnánk, és persze még mindig imádjuk a csapat többi tagjához passzoló arany ruhát is.

A Marvel's Midnight Suns október 7-én érkezik meg PC-re, valamint Xbox One/Series, PS4/5 és Nintedo Switch konzolokra. Pókember mellett Vasember, Amerika Kapitány, Marvel Kapitány, Skarlát Boszorkány, Dr. Strange, a Szellemlovas, Penge, Magik és Nico Minoru is játszható lesz, a főszereplő Vadász szuperképességeit pedig mi magunk választhatjuk majd ki több mint 40 lehetőségből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)