Hirdetés

It Takes Two, Moorhuhn és Unpacking - ezzel játszunk karácsonykor

|

Ez alkalommal a családé a főszerep, de előbb vagy utóbb előkerülnek a játékok is.

Hirdetés

Még elintézzük mindazt, ami az utolsó pillanatra maradt, aztán átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Ebbe természetesen beleférnek a közös film- és sorozatnézések éppúgy, mint azok a játékok, amelyek kisebb, vagy akár nagyobb társaságokat is képesek szórakoztatni.

És persze nem muszáj képernyő előtt ragadni, hiszen ennél ritkábban találunk jobb alkalmat egy kis társasjátékozásra. Most tehát ünnepi hangulatban játékot ajánl a szerkesztőség, de ne álljunk meg itt, osszátok meg ti is egymással, velünk, mit terveztek a napokban! Legyen nagyon boldog a karácsonyotok, akármi is a válasz.

Hirdetés

HP - Az Assassin's Creed Valhalla és Odyssey küldetések pont kellemes időtöltésnek ígérkeznek az ünnepek alatt, de persze még a Halo: Infinite is várja, hogy végre lenyomjam az utolsó bosst. Emellett számtalan cím várja még, hogy kiadósabban foglalkozzak vele, de nem merek már bejglikómával tervezni, legyen az ünnep káosz, csapkodjon a véletlen (vagy a sorsszerűség) arra, amerre mennem kell. Ajánljatok ti is valami címet!

Paca - Úgy készültünk a barátnőmmel, hogy még idén megjelenik a Syberia: The World Before, ezért újrajátszottuk gyorsan az első két részt, és a halasztás ellenére is úgy döntöttünk, legyűrjük a hírhedt harmadikat. Amikor felállnánk a kanapéról, átülünk az asztalhoz, ahol valamilyen társas kerül majd elő (családdal is) - rengeteg izgalmas újdonság jött idén, összesen 15 várja, hogy belevágjunk. Többször rendeztem át a polcokat az elmúlt két hétben, mint amennyiszer játékhoz készültem elő, de ez legyen a legnagyobb bajom.

Csirke - Mindenképpen be akarom fejezni a feleségemmel az It Takes Two-t, de előtte még a végére kéne érni a Vaják második évadának is. Egyik sem érdekelte, most mindkettőre rá van kattanva, szóval megérte annyit promózni a játékot, illetve a sorozatot itthon. 

Kaci - Nyáron megismertettem a húgomékat a Nintendo Switchcsel, karácsonyra vettek is maguknak egyet, úgyhogy minden bizonnyal ordítva fogunk Mario Party-zni. Még jó, hogy a minijátékok nagy részét egy kézzel is lehet tolni, így a másikkal közben két pofára tolhatom a zserbót.

- A karácsonyi hétvége egyelőre kicsit rohanósnak ígérkezik, de ha lesz egy nyugodt esténk, akkor azt valószínűleg társas programmá változtatom, és a barátnőmmel vágunk majd neki az It Takes Two utolsó néhány fejezetének. A családi programok részeként egyébként valószínűleg befigyel néhány társasjáték is, az Imagine mellett a Patchwork van manapság terítéken.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Zs - A karácsony nálam egy átlagosnál is sűrűbb hétvége lesz, így valószínűleg még annyit sem tudok majd játszani, mint máskor. Ha mégis sikerül eljutnom a gépig, akkor szerintem lelövök pár csirkét a Moorhuhn Winter-Editionben, hátha sikerül megdöntenem a 20 évvel korábbi rekordomat. Csak az a bibi, hogy már nem emlékszek rá.

Szabi - A családdal biztos előkerül néhány társas a fa alatt. Az Exploding Kittens fejlesztőinek új játéka, a Boldog kicsi dínók például zseniális, azt jó eséllyel forgatjuk majd. De mostanában a Forza Horizon 5-tel is egész sokat játszunk a komákkal, hogy kicsit kiszakadjunk a télből, lehet ez is előkerül majd.

Kivi - Maradnak a szokásos idei kedvencek, a Forza Horizon 5 új szezonja és az NBA 2K22 MyTeam. Viszont jóval kevesebb időt szánok most játékokra, néhány sorozattal utol kell érnem magam és persze a karácsonyt inkább a családdal mintsem a konzolokkal fogom tölteni.

Szada - Sikerült az ünnepekre kidőlnöm, szóval amikor éppen nem minden erőmet összeszedve próbálok karácsonyozni, akkor ránézek arra az indie cuccra, amit korábban említettem már, az Unpackingre. Pontosan annak a chilles kikapcsolódásnak tűnik, amire most szükségem van. 

Chava - Ezek most nem azok a napok, amikor számolatlanul süllyeszteném az órákat valamelyik nagyszabású szerepjátékba. Egyrészt bőven akadnak még olyan sorozatok, amelyeket le szeretnénk húzni a listánkról (épp A nagy pénzrablás következik), másrészt pedig társasokkal (Rettegés Arkhamban, Fallout stb.) és kooperatív játékokkal (It Takes Two, Overcooked stb.) tervezünk kikapcsolódni.

Ti mivel játszotok karácsonykor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)