Hirdetés

Itt a Call of Duty: Black Ops Cold War béta gépigénye

|

Nagyjából képet kaptunk arról, milyen gépre lesz szükségünk, hogy szépen fusson a Call of Duty: Black Ops Cold War.

Hirdetés

Szerencsére már sokkal fogyasztóbarátabb a PlayStation és az Activision együttműködése, mint néhány évvel ezelőtt, de még mindig van pár dolog, amit a PS4-es (és hamarosan a PS5-ös) játékosok előbb kapnak meg, mint azok, akik inkább PC-n vagy Xbox konzolokon pörgetnék a Call of Duty sorozat részeit. 

Ilyen például a Call of Duty: Black Ops Cold War bétája, melybe holnaptól az előrendelők, a szombati naptól pedig bárki belenézhet, feltéve, hogy rendelkezik PlayStation 4-gyel. A többieknek egy kicsit várni kell, de tényleg nem sokat.

Hirdetés

A PC-s béta október 15-én veszi kezdetét, és 17-én nyílnak meg a kapuk mindenki előtt. Amennyiben adnátok neki egy esélyt, ellenőrizzétek, hogy az alábbi követelményeknek megfelel-e a gépetek:

Call of Duty: Black Ops Cold War gépigény

Call of Duty: Black Ops Cold War minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7 64-bit (SP1) vagy Windows 10 64-bit (1803 vagy újabb)
Processzor: Intel Core i5 2500k vagy ezzel egyenértékű AMD
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 670 2GB / GTX 1650 4GB vagy AMD Radeon HD 7950
RAM: 8 GB
Szabad hely: 45 GB

Call of Duty: Black Ops Cold War ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit (legújabb Service Pack)
Processzor: Intel Core i7 4770k vagy ezzel egyenértékű AMD
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / GTX 1660 Super 6GB vagy AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
RAM: 16 GB
Szabad hely: 45 GB

A helyigény különösen simogatja a szemet, de a béta még nem tartalmaz mindent, amit majd a teljes játék fog, úgyhogy korai ennek örülni. A megjelenésig még a visszajelzéseket követően módosulhat a gépigény, reméljük, nagyjából ez marad, ki tudnánk egyezni vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)