Hirdetés

Itt a decemberi GameStar!

|

Decemberi Tron-áradat: ajándék teljes játékunk minden idők legjobb Tron-játéka: a Tron 2.0, címlapon pedig a Tron: Evolution!

Hirdetés

UPDATE: Aki bejön szerkesztőségünkbe és nálunk veszi meg a decemberi GameStar magazint, ajándék mozijegyet kap a Tron: Örökség című filmre, melyet bármelyik Cinema City moziban beválthat!

Drága GameStar-olvasók, azt hiszem, méltó módon zárjuk ezt a remek évet! Persze kicsit aggódtunk amiatt, hogy nem lesz-e ebben a hónapban Tron-mérgezésetek, de ha csak fele annyira szerettétek az első Tron-filmet, illetve e havi ajándék teljes játékunkat, a Tron 2.0-t, mint én (91 százalékot adtam rá annak idején), akkor szerintem elégedettek lesztek.

De persze itt van az új Tron játék és az új Tron film is, szóval ha valaki netán nem látta az eredetit (mai szemmel már nyilván nem akkora döbbenet, mint amikor mi, öreg rókák néztük még csimota korunkban tátott szájjal az akkoriban el-ké-pesz-tő-nek számító effekteket), akkor most melegítsen be velünk! És van itt persze sok egyéb érdekesség, exkluzív ajándék kód a CABAL Online-hoz, számtalan téli meglepetéssel - ha még nem próbáltátok ki ezt a remek, ingyenes MMO-t, akkor itt az idő. Ha netán már játszotok vele, akkor pedig nyilván örülni fogtok a kódért kapott ajándékoknak.

Van itt persze egy másik MMO is, talán már hallottatok róla: megérkezett a World of Warcraft: Cataclysm. Gyu tollából szigorú (de igazságos!) tesztet olvashattok róla. Amit pedig az előzetes rovatból kell feltétlenül kiemelni: megszereztünk immár minden fontos infót a Diablo III-ról és hatalmas előzetessé kalapáltuk - igazából már csak a játék hiányzik hozzá. De nem részletezem, annyi minden van itt még, interjúk, hírek, tesztek... lentebb megtaláljátok a decemberi GameStar tartalmát. És még valami: az újság végén extra karácsonyi meglepetéssel készültünk Nektek - reméljük az is tetszeni fog!


Újdonságok

Dobozos vagy letölthető játékok?
L.A. Noire
Diablo III
Black Prophecy
Dungeons
Conquer Online: The Returning Light

Játékbemutatók

World of Warcraft: Cataclysm
Tron: Evolution
A Tron történelem
Harry Potter and the Deathly Hallows
Spider-Man: Shattered Dimensions
Gray Matter
Aion: Assault on Balauera
Two Worlds II
Medal of Honor - Clean Sweep/Hot Zone Pack
Mafia 2 - Joe's Adventures
Halo: Reach - Noble Map Pack
Red Dead Redemption - Undead Nightmare
Kinect Adventures
Dance Central
Kinect Sports
Kinectimals
Epic Mickey
Gran Turismo 5

Mélyvíz

Agnitum Outpost
Gigabyte GV-N480SO-15I
Razer Megalodon
Commtiva Z71 teszt
NVIDIA GeForce GTX 570
3DMark 11
Vásárlási tanácsadó

Belemenés

Digic Pictures interjú
Másvilág
Kövszám

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)