Hirdetés

Itt a Fall Guys újabb őrülete: az óriási pörgő kalapács

|

A fejlesztők elárasztották a játék Twitter-fiókját a Big Yeetus névre keresztelt új pályaelemet mutató képekkel és videókkal.

Hirdetés

Aki akár csak 10 másodpercnyi játékmenetet látott a Fall Guys-ból, az valószínűleg gyorsan rájött, hogy a fejlesztők nem épp a drámai videojátékok vonalára feküdtek rá (olvassátok el Paca tesztjét a játékról!). A rohangáló babok végtelen szórakozást - és frusztrációt - nyújtanak, és úgy néz ki, hogy az alkotók szeretnék még fokozni a kaotikus hangulatot újabb őrült pályaelemekkel. Jön a kalapács a buliba, nem is akármilyen!

Hirdetés

A Big Yeetus lényegében egy hatalmas pörgő kalapács, mely véletlenszerűen jelenik meg, és a pályán rohangászó babokat képes tisztes távolságba kilőni, ezzel segítve vagy hátráltatva őket a cél felé vezető úton. A szerkezetről először tegnap este tettek közzé bejegyzést a Twitteren, melyen működés közben is bemutatták azt:

Azóta a mémek tömkelege árasztotta el a netet, erre pedig a hivatalos Fall Guys fiók is rájátszik; a poénkodás mostanra odáig jutott, hogy felkérték Norman Reedust, hogy legyen ő a szinkronhangja a Big Yeetusnak - nem tudjuk, hogy lesz-e ebből valami, de mi drukkolunk.

Mindenesetre mindenképp érdemes ellátogatni a játék Twitter-oldalára, mivel kifejezetten szórakoztató végigpörgetni az ott megosztott képeket és bejegyzéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)