Hirdetés

Itt a Game of Thrones RPG első trailere!

|

A Cyanide Studios kiadta a Trónok Harca alapján készülő szerepjáték első videóját.

Hirdetés

A 2012 elején érkező játék történetét George R. R. Martin felügyelete alatt faragják, a rajongók így biztosak lehetnek abban, hogy nem rugaszkodik el a népszerű könyvsorozattól.

A Game of Thrones RPG alább látható videója két perc hosszúságú, de a játékmenetből mindössze annyit láthatunk, ahogy a karakterek szaladnak. Már márciusban megtudhattuk, hogy több karakter szemszögéből élhetjük át a történéseket, és hogy a játék az Unreal Engine 3-on alapszik. Nagyjából 30 óra játékidőt kínál, és számos karakter visszaköszön majd. Reméljük nem az lesz a cél, hogy a Skyrimmel vetekedjen, hanem hogy elsősorban a rajongóknak, másodsorban pedig a szerepjátékok kedvelőinek okozzon örömteli perceket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)