Hirdetés

Itt a Google Wikipédia-konkurense

|

A Google publikusan hozzáférhetővé tette Knol nevű szolgáltatását, amellyel az olyan tudástárak babérjaira tör, mint a Citizendium és a Wikipédia.

Hirdetés

A Google-nél átfordították a kapcsolót, és tegnap óta bárki által hozzáférhető a Knol. Egy olyan tudástárról van szó, amely az anyagokat wiki formátumban kínálja, de nagy hangsúlyt fektet a szócikket létrehozó felelősségére és kontrolljára is a tartalom felett. A Google régi receptet követ, az pedig eddig is jól bevált a keresőmotorjáról híressé vált óriásnál. Nézd meg, mások hogyan csinálják, tanulj a hibáikból, és készítsd el ugyanazt sokkal jobban, közben meg keress is rajta! Ez alkalommal a felhasználók által generált tartalmakra alkalmazták a módszert.

 

Mitől jobb a Knol, mint a többi tudástár? >>> 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)