Hirdetés

Itt a magyar játékvilág házibulija!

|

League of Legends, The Witcher 3 Wild Hunt, The Incredible Adventures of Van Helsing III, Mortal Kombat X, Oculus Rift és még rengeteg más program vár titeket ma a Margitszigeten!

Hirdetés

A Zippp Clubban már építjük a helyszínt, hogy pár óra múlva újra kinyithassa kapuit a magyar játékvilág házibulija. Hónapra pontosan két éve indítottuk útjára a rendezvénysorozatunkat és most először igazi lanparty-hangulattal várunk titeket.

A GameNight második szülinapját két igazán különleges eseménnyel ünnepeljük meg. Május elején a Star Wars nap alkalmából rendezett GameNight hatalmas siker volt, és mindent megtettünk azért, hogy a 22-i esemény valóban felejthetetlen legyen. A nap ugyan nem süt, de majd a monitorok fénye kárpótol minket ezért is.

A GameNight most az elsőkről szól. Most először rendezünk hivatalos magyar League of Legends versenyt, mi vagyunk az elsők, akik egy nagy rendezvény keretében ünneplik meg a The Witcher 3: Wild Hunt megjelenést és nálunk próbálhatjátok ki a világon elsőként a The Incredible Adventures of Van Helsing III-at.

A rengeteg program mellett persze sok-sok ajándékkal és meglepetéssel is várunk titeket. Főtámogatónk, az ASUS egy külön standdal készül az eseményre, de az AQUA-s pajtásaink is kilátogatnak ma hozzánk és természetesen ők sem érkeznek üres kézzel. A Logitech ajándékai és a Cooler Master öt gamer egere mellett érdemes megemlíteni, hogy a GameNight legszerencsésebb játékosa egy i7-es gamer notival távozik majd a rendezvényről. 

Nagy szeretettel várunk mindenkit ma délutántól a Margitszigetre, ahol egy újabb felejthetetlen estét tölthetünk együtt.

GameNight május 22.

Időpont: 2015. május 22., péntek, 16:00-tól

ÚJ HELYSZÍN: Zippp Club, Margitsziget

Facebook event: Gyere, bulizz velünk!

Facebook oldal: GameNight

A belépés természetesen továbbra is INGYENES!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)