Hirdetés

Itt a Monster Hunter: Rise gépigénye, mozgásban a PC-s változat

|

A sorozat PC-s rajongóinak nincs mitől tartaniuk: egy régebbi gép is meg tudja majd ugrani az ajánlott szintet.

Hirdetés

Az idei Tokyo Game Show izgalmas híreket hozott, többek között a Monster Hunter Rise PC-s megjelenési dátumát is. A szörnyvadászok hamarosan csatába mehetnek, de a világmegváltó kalandozás előtt persze érdemes lesz ellenőrizni, hogy a vas is készen áll-e a megmérettetésekre.

A Capcom PC-s portjaival általában nem szokott gond lenni, és úgy néz ki, hogy ez a trend nem a Rise-zal fog felborulni.

Hirdetés

A hivatalos hardverigények meglehetősen barátságosak, így egy több éves gamer PC is gond nélkül megbirkózik majd vele. Az átirat egyébként pörgethető 4K-ban, nagy felbontású textúrákkal, korlátlan framerate-tel, akár 21:9-es felbontásban, HDR bekapcsolása mellett.

Monster Hunter Rise gépigény

Monster Hunter Rise minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i3-4130, Core i5-3470 vagy AMD FX-6100
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GT 1030 (DDR4) vagy AMD Radeon RX 550
Szabad hely: 23 GB
DirectX: 12

Monster Hunter Rise ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-4460 vagy AMD FX-8300
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB vagy AMD Radeon RX 570 4GB
Szabad hely: 23 GB
DirectX: 12

A minimum gépigény a leírás szerint alacsony beállítások melletti 1080p/30fps-re lesz elég, míg az ajánlott hardverrel ugyanezt kapjuk átlagos minőség mellett.

Akinek a fentieknél jobb gépe van, az persze majd az egekbe tolhatja a minőséget, aminek eredményét az IGN Japan által biztosított játékmenet videóban láthatjátok.

A Monster Hunter Rise PC-s megjelenése 2022. január 12-én lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)