Hirdetés

Itt a Need for Speed Unbound első előzetese

|

Érdekes új irányt vesz a Need for Speed sorozat, de ez még akár jól is elsülhet.

Hirdetés

A vártnál egy órával hamarabb, de egy nappal a komolyabb szivárgások után végre megérkezett a Need for Speed Unbound hivatalos előzetese, ami nem csak megerősítette a korábban hallottakat, de megmutatta azt is, milyen hangulatra, stílusra számíthatunk a nagy múltú sorozat következő, újabb rebootnak tekinthető részétől.

A Criterion Games tíz évvel az általuk fejlesztett Most Wanted után ült ismét a volánhoz, hogy a Ghost Games vegyes fogadtatású címei után megpróbálkozzon valami újjal. Az biztos, hogy az Unbound újszerű lesz.

Hirdetés

Ezúttal olyannyira nem akart a csapat a realizmusra törekedni, hogy rajzfilmes külsőt álmodott meg, ami még illik is az árkádos játékmenethez, és kellően egyedivé teszi a játékot. Biztosan lesznek, akik úgy érzik, hogy ez nem Need for Speed, de annyi különböző játékkal bővült a sorozat az évek során, hogy most már bármi belefér.

A Need for Speed Unbound december 2-án érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series konzolokra. Nektek hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)