Hirdetés

Itt a Portal 2 képregény első része

|

Olvassátok el a Portal 2: Lab Rat című képregény első tizennégy oldalát!

Hirdetés

A képregény a Portal első részét köti össze a másodikkal, alább kiderül, hogyan, köszönhetően az IGN-nek.

A Portal 2: Lab Rat első részében láthatjuk a Portal 1 befejezését, úgyhogy aki még nem játszotta volna végig (ugye nincs ilyen?), annak SPOILER veszély!

Voilá, az angol nyelvű képregény (a teljes méretért kattintsatok a képekre):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annak, aki esetleg semmit sem értene belőle:

Egy ismeretlen, őrült Aperture Science alkalmazott észreveszi, hogy Chell felébred a c(h)ellájában és egyre több tesztkamrán jut keresztül. Ezért maga mellé veszi szívecskés dobozát, akivel képzeletben társalog. Chell mindeközben eljut az utolsó kamrához, és ahogy azt a játékban is láthattuk, elintézi GLaDOS-t egy hatalmas robbanás kíséretében. Hősünk, a bolond tudós is kijut a felszínre és meglátja Chell testét, amit épp egy robot kezd visszavonszolni a föld alatti létesítménybe! A doki döntés elé kerül: meneküljön el, vagy eredjen a lány után? Végül a lány mellett dönt...

Ha kíváncsiak vagytok, mi történik a továbbiakban, maradjatok velünk az elkövetkező napokban, ugyanis érkezik a többi rész is!

A Portal 2 megjelenés ebben a hónapban, április 22-én esedékes kis hazánkban, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Addig se felejtsétek: "A torta egy hazugság."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)