Hirdetés

Itt a Rainbow Six: Siege következő Arcade módja, az Attrition

|

A Rainbow Six: Siege új módja sajnos tényleg csak nagyon korlátozott ideig érhető el.

Hirdetés

Június 23-án hivatalosan is elstartolt az Operation Steel Wave, a Rainbow Six: Siege ötödik évének második szezonja, mely egy norvég és egy dél-afrikai operátorral, az átdolgozott House pályával, valamint néhány egyéb aprósággal bővítette a játékot. Most, hogy már mindenki megszokta az újításokat, a Ubisoft bedobta a következő Arcade módot.

Hirdetés

Az Attrition július 13-áig lesz elérhető. A feladat ugyanaz, mint a Bomb módban, de mindig, amikor egy csapat megnyer egy kört, annak tagjai nem választhatják ugyanazokat a terrorelhárítókat, akiket a nyertes körben irányítottak. Nem rossz módja ez annak, hogy kipróbáljatok olyan karaktereket, akiket egyébként nem piszkálnátok.

Vasárnap este lesz a Ubisoft Forward, ahol valószínűleg a Siege-ről is mondanak majd pár szót, de az Assassin's Creed Valhalla, a Watch Dogs Legion, és a Far Cry 6 miatt egy kicsit jobban várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)