Hirdetés

Itt a Spider-Man PlayStation 5-ös előzetese, másképp néz ki Peter Parker

|

A Marvel's Spider-Man Remastered több változást hoz, mint amire számítottunk.

Hirdetés

Nagyon érdekes a Marvel's Spider-Man remasterének esete, ugyanis a Sony önmagában nem fogja kiadni a játékot, csak a Marvel's Spider-Man: Miles Morales: Ultimate Edition részeként. Ez azt is jelenti, hogy azok, akik PlayStation 4-re megvették, nem kapják meg ingyen, és valami rejtélyes oknál fogva mentéseiket sem vihetik át az új konzolra. 

Az, hogy ennek mi az oka, még nem derült ki, viszont az Insomniac Games ma elárult néhány részletet az újrakidásról. A csapat igyekezett kihasználni a PS5 által kínált új lehetőségeket, így még szebbek lesznek a tükröződések (részben a ray tracingnek hála), a modellek, az anyagok, jobban mutat majd a karakterek bőre, szeme, foga és haja. A gyorsabb betöltődés miatt opcionálisak lesznek a fast travel-animációk is, továbbá bővül a fotómód, és bekerül az Amazing öltözék.

Hirdetés

Az egyik legérdekesebb változás, hogy Peter Parkert a remasterben más játssza: lecserélték John Bubniakot, mert úgy gondolták, a karaktert megszólaltató Yuri Lowenthal arcmozgását jobban átadja Ben Jordan arca. Jellemző a mo-capelt játékoknál, hogy bár a mozgást, a beszédet és a mimikát egy színésszel rögzítik, a karaktermodellhez más külsejét használják fel.

A játék egyébként így fut Performance módban, 60 fps-sel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)