Hirdetés

Itt a Take-Two fejesének válasza arra, lesznek-e GTA remasterek

|

Strauss Zelnick a befektetőknek válaszolva mondott pár szót a Grand Theft Auto játékok felújításáról.

Hirdetés

A Take-Two számára nem idegen a remasterek témaköre, készült felújított változat például a BioShock és a Mafia játékokból is, nem beszélve arról, hogy az eredetileg Xbox 360-on és PlayStation 3-on debütált Grand Theft Auto V-öt később Xbox One-ra és PlayStation 4-re is kiadták (mindenféle frissítésekkel, például belső nézettel), és 2021 második felében érkezhet az Xbox Series konzolok és a PlayStation 5 képességeit kihasználó újabb variáns.

A legutóbbi pénzügyi beszámoló során egy résztvevő megkérdezte a kiadót vezető Strauss Zelnicket, hogy lát-e a cég lehetőséget a korábbi Grand Theft Auto játékok felújításában, mert hát, valljuk be, abban is lenne pénz. A kérdező külön kiemelte, hogy a GTA V óriási, 140 milliós közönségéből sokan nem játszottak az előző részekkel, és bizonyára szívesen pótolnák őket.

Hirdetés

Zelnick megjegyezte, hogy bejelentéseket a Rockstartól érdemes várni, de tetszik neki a kérdés, "bátorítónak" tartja, és inkább megállapításként tekint rá, semmint kérdésként. Ebből nyilván nem egyértelmű, hogy készül-e bármi kapcsolódó a csapatnál, de őket ismerve nem is számítottunk ennél többre; majd szólnak, ha lesz miről.

Felmerül egy olyan probléma, hogy a GTA V messze többet nyújt és tartalmasabb, mint mondjuk a GTA IV, és lehet, hogy a mai kor játékosai már teljesen mást várnának el, nem élveznék úgy az elődöt, akármennyire jó is volt az a maga idejében. Ti azért szívesen látnátok GTA remastereket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)