Hirdetés

Itt a terv a Battlefield 2042 megmentésére: még több mikrotranzakció!

|

Egy szivárgás szerint olyasmivel bővülhet a jövőben a tavalyi Battlefield, ami talán még a maradék néhány katonát is elriasztja.

Hirdetés

Határozottan nem egy sikertörténet a Battlefield 2042, és ugyan a DICE látszólag sebesen igyekszik oltani a tüzet, sajnos eléggé úgy tűnik, hogy a játékostábor túlnyomó része már rég lemondott a lövöldéről. A hírek szerint előfordulhat, hogy rövidesen új katonák fognak megjelenni a virtuális csatatéren, de közben kiszivárgott egy apróság, ami könnyen lehet, hogy vissza fogja fordítani még a kíváncsi újoncokat is.

Egy ismert adatbányász, temporyal tájékoztatott minket arról a Twitteren, hogy hamarosan új mikrotranzakciós lehetőségekkel bővülhet a Battlefield 2042. Több fájl is bekerült a játékba egy frissítéssel, amelyek alapján arra számíthatunk, hogy kozmetikai cuccokat, XP boostokat, illetve ilyen-olyan tárgyakat tartalmazó csomagokat vásárolhatunk meg később valódi pénzért.

Hirdetés

Az előkotort bizonyítékok alapján arra is gondolhatnánk, hogy csak új menüt kapnak a már meglévő mikrotranzakciók, de erősen gyanús, hogy nem erről van szó.

Akad egy kép temporyal találatai között, ami arról árulkodik, hogy pénzünket elkölthetjük majd különböző kiszerelésben kapható, játékbeli fizetőeszközre is, amit pedig várhatóan egyéb jóságokra verhetünk el. Nem zárható ki, hogy korábbi, azóta már elkaszált ötletre bukkant az adatbányász, de az Electronic Arts stratégiáját ismerve elég nagy esély van rá, hogy tényleg érkeznek az újabb mikrotranzakciók.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szerintetek valóban meglépi ezt az EA? Lehet, hogy ez lesz az utolsó csepp a pohárban a Battlefield 2042 megmaradt játékosainak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)