Hirdetés

Itt a vége: bejelentették a Cities: Skylines utolsó kiegészítőit

|

A Colossal Order hamarosan elengedi a játékot, hogy teljesen a Cities: Skylines 2-re koncentrálhasson.

Hirdetés

2015-ben indult hódító útjára a Colossal Order és a Paradox városmenedzselős játéka, amelynek sikeréhez hozzájárult az is, hogy a megfelelő időben érkezett: pont akkor, amikor a klasszikus széria, a SimCity új része nem hozta azt, amit elvártak tőle a játékosok, ezért a műfaj rajongói alternatívát kerestek.

Meg is találták a Cities: Skylines-ban, amely sokat fejlődött és rengeteg extra tartalommal bővült az évek során, a nemrég megérkezett next-gen frissítéssel pedig már ki tudta aknázni a PlayStation 5-ben és Xbox Series X/S-ben rejlő potenciált is. 

Persze várható volt, hogy a Colossal Order nem fogja tudni a végtelenségig gondozni a játékot, amely felett már kezdett eljárni az idő. Ennek következményeképp lépnek egy szintet, és ezt a Paradox és az Xbox közös eseményén bejelentett Cities: Skylines 2-vel fogják megtenni.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat azonban előtte még hozzáadja az utolsó extra tartalmakat az első részhez. A csapat közzétette a Paradox fórumon az utolsó DLC-kkel kapcsolatos terveit: a sort a március 22-én megjelenő Africa in Miniature, Sports Venues és Shopping Malls DLC-kkel kezdik, amik némi afrikai hangulatot, sportlétesítményeket és bevásárlóközpontokat csempésznek a játékba. Ugyanezen a napon elérhetővé válik egy ingyenes tartalom is a Hubs and Transport képében, ami a városok közlekedést fogja javítani, valamint újabb rádióállomásoknak örülhetnek majd a rajongók. 

Májusban a japán vasúti rendszerre, valamint Brooklynra és Queensre épülő tartalmi csomagok érkeznek, csak úgy, mint az Industrial Evolution DLC, ami az ipart fejleszti, és ezeket is vadonatúj rádióállomások kísérik majd. A Cities: Skylines utolsó újdonsága szintén májusban jön, de erről egyelőre csak annyit árultak el a fejlesztők, hogy egy nyaralással kapcsolatos minikiegészítő lesz. 

Ezekkel "búcsúzhatunk el" az első résztől és készülhetünk fel a Cities: Skylines 2 érkezésére, amely még idén meg fog jelenni PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re, ráadásul a Game Passban már az első naptól kezdve elérhető lesz. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)