Hirdetés

Itt átok és varázslat sem segít, komoly vas kell majd a Hogwarts Legacy alá

|

Nyilvánosságra hozta az Avalanche Software a Harry Potter világában játszódó Hogwarts Legacy gépigényét.

Hirdetés

Minden valószínűség szerint az ünnepi szezon egyik nagy slágere lett volna az eddigi legambiciózusabb játék, amelynek a J. K. Rowling által megálmodott varázsvilág ad otthont. Az akció- szerep- és kalandjátékok műfajaiból is gazdagon merítő Hogwarts Legacy a kései 1800-as évek Roxfortjába invitál, hogy egy általunk létrehozott ötödéves diák bőrébe bújva felgöngyölítsük egy rejtélyes ügy szálait és fényt derítsünk egy ősi titokra.

Ebben számíthatunk újonnan szerzett barátaink és talán egyes tanárok segítségére is, de boldoguláshoz az is kell, hogy megtanuljunk bájitalokat kotyvasztani, elsajátítsuk a gonosz varázslatok kivédését és képesek legyünk ellentámadásba átmenni, ha szükséges. Ha már itt tartunk, fontos megemlíteni, hogy a történetben szerepet kap a szükség szobája is, amit idővel átalakíthatunk, de persze karakterünk varázslatait és képességeit is fejleszthetjük a szintlépéseket követően.

Hirdetés

A gyalogszerrel bebarangolható és seprűn körberepülhető Roxfortban, illetve a boszorkány és varázslóképző szakiskola környékén jó pár NPC vár arra, hogy megismerkedjen velünk. Közülük néhányan a társainkká válhatnak, akik aztán elkísérnek az egyre veszélyesebb kalandokra is.

Hogwarts Legacy gépigény

Hogwarts Legacy minumum gépigény - Alacsony beállítások, 1080p/60 fps

  • Op. rendszer: Windows 10 (64-bit)
  • Processzor: Intel Core i5-8400 vagy AMD Ryzen 5 2600
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1070 vagy AMD RX Vega 56 (DirectX 12)
  • Szabad hely: 85 GB (HDD is támogatott, de SSD javasolt)

Hogwarts Legacy ajánlott gépigény - Magas beállítások, 1080p/60 fps

  • Op. rendszer: Windows 10
  • Processzor: Intel Core i5-8400 vagy AMD Ryzen 5 3600
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videokártya: Nvidia GeForce 1080 Ti vagy AMD RX 5700 XT (DirectX 12)
  • Szabad hely: 85 GB (SSD)
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Hogwarts Legacy többszöri halasztást követően végül 2023. február 10-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, valamivel később pedig egy még mindig tisztázásra váró időpontban befut a Nintendo Switchre fejlesztett változat is. A követelményt elnézve aligha lövünk mellé, ha azt feltételezzük, hogy a felhőből lehet majd streamelni, és nem a hibrid konzol hardverének kell mozgásra ösztökélnie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)