Hirdetés

Itt az Among Us vadiúj pályája, illetve a fejlesztőcsapat jövőbeni tervei is

|

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a népszerű játék negyedik pályája. Az InnerSloth arról is mesélt, hogy milyen terveik vannak a jövőre nézve.

Hirdetés

Ahogy azt korábban az InnerSloth is megígérte, március 31-én szerdán debütált az Among Us új, egyben negyedik pályája. Ez a játék eddigi legnagyobb helyszíne.

A The Airship nevű ingyenes pályával együtt teljesen új feladatok, új account rendszer, no és persze új sapkák is kerültek az eredetileg 2018-ban megjelent, de szárnyalását csak 2020-ban kezdő játékba.

Hirdetés

Az új frissítéshez természetesen előzetes is érkezett, amit alant meg is tekinthettek. A fejlesztőcsapat ezzel együtt azt is belengette, hogy jövőbeli terveik közt szerepel az immár 15 fős lobby, sőt, egy teljes körű dizájnfrissítés is, illetve szeretnének mostantól jóval átláthatóbb módon dolgozni, gyakrabban helyzetjelentést adni és több betekintést nyújtani a fejlesztési folyamatokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)