Hirdetés

Itt az áprilisi GameStar!

|

Jön-jön, közeledik, szinte már itt is van az áprilisi GameStar!

Hirdetés

Botrány! Szenzáció! Öhh, szenzációs botrány! Mindegy, csak figyeljetek ide! Megjelent az áprilisi GameStar! (És mivel már el is lőttem az erre a bekezdésre előirányzott felkiáltójeleimet, immár higgadtabban folytatom.) Tehát, csütörtökön érkezik az új GameStar az újságárusokhoz. Már most szólunk, hogy érdemes addig is bekészíteni a pénzt, nem elinni, nem elkölteni butaságokra, mert különben mi lesz csütörtökön. Ott álltok az újságárusnál, az meg csak néz. Ez szörnyű, bele se gondoljunk.


Mivel abban a kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy hozzánk már ma megérkezett a lap (ennyi előnye feltétlenül van annak, hogy mi csináljuk), ezennel a legmegbízhatóbb forrásból tudhatjátok meg, hogy az áprilisi GameStar valami elképesztően ütős lett. Az „ütős" nem csak baseball-ütői értelemben valid, azaz nem csupán exkluzív Mafia II előzetesünkre és a Godfather II tesztre vonatkozik (de még csak nem is összeállításunkra minden idők legvérszomjasabb játékairól), hanem van itt sok egyéb érdekesség is: teszteltük például a Demigod magyar verzióját, az Another World 18 évvel ezelőtti verzióját (hoppá), a Mélyvíz rovatban AMD HD 4890-t... szóval csak teszteltünk, csak teszteltünk.
Ehavi teljes játékunk a Freedom Force vs The Third Reich, melynek tesztjét el is olvashatjátok itt. (Annak idején a 2005 márciusi GameStarban jelent meg, valamelyik kiváló szerzőnk tollából.) (Pontosítok, valamelyik kiváló és igen jóképű szerzőnk tollából.)
Általában itt szoktunk linkelgetni az újság tartalomjegyzékére, de az online laparchívum jelenleg felújítás alatt áll, ezért aki nem bír várni, tessen lejjebb tekerni, mert ott van a minden. De előbb azok számára, akik kedvelik a boritókat, ime a 2009 áprilisi GameStar boritója:

A 2009_04 GameStar tartalma:

Teljes játék: Freedom Force vs The Third Reich

Bemelegítés
DVD tartalom
Aréna

Újdonságok
Mindenhol játszunk
Hírek
Mafia II
Játék a felhőben: Onlive
R.U.S.E
Game Developers Forum 2009: Harmadik Világokat építünk
Battlestations: Pacific
The Dark Eye: Demonicon
Top 10 legerőszakosabb játék
Parabellum
Guitar Hero: World Tour

Játékbemutatók
Demigod
Egy kávé mellett... Gáspár Jánossal (Eidos Hungary)
Godfather II
/>The Last Remnant
Dark Sector
Red Alert 3 Uprising
Leisure Suit Larry - Box Office Bust
Grand Ages: Rome
World in Conflict: Soviet Assault
Watchmen - The End is Nigh
Wanted: Weapons of Fate
Grey's Anatomy
Stormrise
Afro Samurai
Eat Lead: The Return of Matt Hazzard
Játékvásárlási tanácsadó

Mélyvíz
Hírek
Asus Rampage II Gene, Gigabyte GV-N250OC-1GI
Gainward GeForce GTX260 Golden Sample, OCZ Fatal1ty 550 W
LG GGC-H20L Blu-ray Combo, Kingston HyperX DDR3-2000 MHz 3×2 GB Kit
Felső kategóriás AM3-as alaplapok
Tesztpadon az AMD Radeon HD 4890
Vásárlási tanácsadó

Belemenés
Tíz éves a GameStar! #4
Visszapillantó: Another World
Nintendo DSi
Másvilág

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)