Hirdetés

Itt az Assassin's Creed Valhalla gameplay videója

|

A Ubisoft szokása szerint tágan értelmezte, mi lehet gameplay.

Hirdetés

Amikor a Microsoft bejelentette, hogy május 7-én új Inside Xbox streamet tart, a Ubisoft megerősítette, hogy itt mutatkozik be az Assassin's Creed Valhalla gameplay. Ahelyett azonban, hogy perceken át keresztül láthattuk volna pörögni a játékmenetet, inkább olyasfajta gameplay trailert kaptunk, mint amit az Assassin's Creed Origins esetében is láthattunk még a 2017-es E3-on. Persze így sem panaszkodhatunk. 

Hirdetés

De nyilván nem azért kattintottatok, hogy a "gameplay" szó jelentését járjuk körbe, hanem az Assassin's Creed Valhalla hangulatos kedvcsinálóját szeretnétek látni, amely olyan izgalmakat ígér, mint a brutális összecsapások, a hajózás és a varázslatos tájak - mint például a Stonehenge - felfedezése (persze a madárdrón ezúttal sem maradhatott ki a mókából). Nézzétek csak: 

Az Assassin's Creed Valhalla megjelenése valamikor a tél folyamán várható PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re, utóbbi kettő kapcsán pedig elég egyszer megvenni az egyikre, és játszhatjuk a másikon is.

Titeket meggyőzött a trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)