Hirdetés

Itt az E-Papír a Fujitsutól!

|

A Fujitsu Siemens Computer ma bemutatta a világ egyik újabb csodáját, élesben. Az E-Papírról van szó. Az elektronikus papír elképzeléséről már régóta filozofálnak, hosszú ideje tervezik, most azonban bemutatták az első prototípust, Kaliforniában. Az E-Papír gyakorlatiakban ugyanúgy működik majd mint a hagyományos, a tinta esetében. Itt azonban más anyag lesz az amely ír, rajzol, formát alkot. Az LCD monitorok folyadékkristályaihoz némileg hasonlító cseppfolyós kristályok lesznek majd a a csoda belsejében. Ezek semmiféle energiaellátást nem igényelnek, és a 320x240-es felbontásra képes E-Papír tartalma törölhető is.

Az emberek elképzelései szerint az E-Papír a magazinok és újságok terén hozhatna forradalmat, azonban a Fujitsu szerint inkább a bevásárlóhelyek, repterek vagy vonatállomások kijelzőjéként szolgálnak majd. Természetesen nem a fent említett méretben - a nagytestvérek már készülnek...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)