Hirdetés

Itt az első 1000-es szintű Diablo III karakter

|

Az ezres Paragon szint egy mezei Diablo III játékosnak szinte elérhetetlennek tűnik. Pedig nem az. Csak áldozatokkal jár.

Hirdetés

A Diablo III-ban ugyan egy kicsit egyszerűbb a szintezés, mint a korábbi részekben volt, de azért az 1000 Paragon szinthez rendesen meg kell izzadni. Egy ilyen cél elérése biztosan az ember magánéletén is nyomot hagy.

Tekintsünk el attól az érdekes véletlentől, hogy pont akkor éri el valaki az 1000 szintet Diablo III-ban, amikor Mocsy épp szabadságon van. Első pillanatban egy kicsit gyanús volt, de az eseményt természetesen videón is rögzítették, úgyhogy hamar kiderült, hogy nem ő az - vagy csak nagyon jót tesz neki a pihenés. 

Egy Gabynator nevű Diablo III játékos lett a világ első 1000 Paragon szintű karakterének büszke tulajdonosa, akit ehhez az elképesztő teljesítményhez a guildje is hozzásegítette. Elég sokkal sikerült megelőznie a többieket, a második helyen lévő játékos is csak 979-es szintű, ami pedig ugyan csak 21 levelt jelent, de ugyanakkor hihetetlen mennyiségű grindolást is.

Itt a videó arról, ahogy a srác eléri az 1000-es szintet. Sajnos a Twitch letiltotta a hangot.


Watch live video from Gabynator on Twitch

Ti hányas szinten vagytok Diablo III-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)