Hirdetés

Itt az első 15 perc a Control Alan Wake-re koncentráló kiegészítőjéből

|

Amellett, hogy a stúdió fejlesztői megmutatták, milyen hangulata lesz az új Control DLC-nek, egy nagyobb ingyenes frissítésről is lerántották a leplet.

Hirdetés

A Control új DLC-jét valószínűleg nagyobb várakozás övezi a rajongók részéről, mint annak idején magát a játékot; ez nem véletlen, hiszen a Remedy Games egyik legkultikusabb játékának főszereplője, Alan Wake tér vissza benne. Most kaphattunk egy rövid kis betekintést abba, hogy milyen is lesz a kiegészítő hangulata.

Hirdetés

A Remedy fejlesztői egy élő közvetítést tartottak, melyben nem csak bemutatták a Control: AWE DLC első 15 percét, közben meséltek a játékról, arról hogy miket terveznek a Remedy-univerzummal, melyben kalandjaik játszódnak és hogy milyen utalások kötik össze a Controlt és az Alan Wake-et.

A közvetítést itt tudjátok megnézni, 12:25-től kezdődik az érdemi rész.

A beszélgetés során szóba jött egy nagyobb ingyenes frissítés, mely jó pár könnyítést hoz a játékosoknak, így Jesse a Launch képességgel már három tárgyat lesz képes fölemelni; gyakoribbak lesznek a Control Pointok, és közelebb kerülnek a boss harcokhoz, hogy kevesebbet kelljen sétálni egy-egy halál után; a "soft checkpointokat" is sűrűbben helyezték el, hogy ne kelljen a már legyőzött ellenfelekkel újra megküzdeni.

Ez a frissítés ingyenes lesz, és a Control: AWE kiegészítővel együtt érkezik, melynek megjelenését augusztus 27-re ígérte a stúdió. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)