Hirdetés

Itt az első ízelítő abból, milyen lesz a God of War Ragnarök

|

A God of War Ragnarökben Kratos a faggyal, Thorral és a kamaszodó Atreus-szal is kénytelen lesz megküzdeni.

Hirdetés

Bár eleinte 2021-es megjelenéssel tervezett, végül 2022-re kellett halasztania a Sony Santa Monicának a 2018-as, nagy sikerű God of War folytatását. Mivel az nem csak hogy az év, de minden idők egyik legjobb játéka lett, türelmesen várunk, amíg kell.

Ma végre sor került a nagy leleplezésre, már nem csak azt tudjuk, hogy kék lesz a logó.

Hirdetés

A God of War Ragnarök pár évvel az elődje eseményei után játszódik, amikor beköszön a Fimbulwinter, és még nehezebbé válik a túlélés a skandinávok számára. Nem csak a hideggel, de más problémákkal is meg kell küzdenie hőseinknek: Atreus például tudni akarja, ki ő valójában, mivé válhat, hajtja őt a tenni akarás, és az, hogy megvédje családját. Kratos közben igyekszik őt óvni a szörnyűségektől, amiket a múltban az istenekkel vívott harcok során átélt.

A játékosoknak két nagy ellenfele lesz: Freya és Thor. Előbbi bosszút esküdött, miután fia, Baldur elhalálozott, és mindent megtesz, hogy ezt megtorolja. Ezúttal bejárhatjuk majd mind a kilenc világot, Vanaheim, Svartalfheim és Asgard kapui is megnyílnak előttünk.

A videó mutat némit az új támadásokból és képességekből is, melyekkel saját ízlésünk szerint verekedhetjük át magunkat ellenfelek hadain. Új lények jelennek majd meg, akik új kihívásokkal állítanak minket szembe, de szerencsére segítőink is akadnak.

A God of War Ragnarök 2022-ben jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)