Hirdetés

Itt az első kép az Among Us új pályájáról

|

Az InnerSloth srácai szépen lassan kezdik feldolgozni a hirtelen jött népszerűséget és elkezdik leszállítani az új tartalmakat. És készülnek a The Game Awardsra.

Hirdetés

Az Among Us (ha esetleg nincs meg a játék, és a nagy felhajtás körülötte, akkor érdemes ezt a cikket elolvasni) fejlesztői tegnap este megnyitották a játék hivatalos Twitter oldalát, és a közösségi megjelenésre egy érdekes kis ízelítővel készültek. Legelső posztjukban felrakták az új helyszínről készült első publikus screenshotot, ami azonnal beindította a hardcore rajongók fantáziáját.

Már mindenki látja maga előtt az új űrhajó pilótafülkéjében elvégzendő feladatokat, ugyanis a teaseren egy Star Trek-stílusú hajó fedélzetének egyik szobája látható.

Hirdetés

Első ránézésre itt lesz letöltéshez alkalmas wi-fi doboz, és összegubancolódott vezetékeket rejtő kábeldoboz. Tekintettel a méretes teremre, valószínűleg több feladatunk is akad a nagy káoszban.

Az InnerSloth egy későbbi tweetben tudatta a világgal, hogy ők is ott lesznek a The Game Awardson és egy dolgot már biztosan bemutatnak: az új pálya többi részét. Reméljük tartogatnak még pár meglepetést ezen felül is, de egyelőre nem tehetünk mást, türelemmel várunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)