Hirdetés

Itt az első Suicide Squad: Kill the Justice League kép

|

Természetesen a négy irányítható szupergonosz szerepel rajta.

Hirdetés

Már csak órák választanak el attól, hogy a Warner az idei DC Fandome keretein belül mindenféle képregényes tartalmat zúdítson az érdeklődőkre mozifilmek és tévésorozatok előzetesein át a 2022-es év sikervárományos videojátékaiig. Mint ismeretes, jövőre csúszott a WB Games Montréal kalapálta Gotham Knights, az Arkham-trilógia miatt nagy becsben tartott Rocksteady soron következő játékát pedig már eleve 2022-re harangozták be.

Akkor még kénytelenek voltunk beérni egy CGI előzetessel, holnap már várhatóan kapni fogunk egy, a Suicide Squad: Kill the Justice League átvezetőiből összevágott jelenetsort, amelyek a játék motorjával készültek.

Hirdetés

Azért nem valószínű még egy hosszabb, narrációval kísért gameplay-bemutató, mert a Sefton Hill, a kooperatív fókuszú lövölde és akció-kaland keverékeként leírt játék rendezője a Twitteren úgy fogalmazott, hogy alig várja, hogy többet is láthassunk a sztoriból és azokból a fura, ugyanakkor csodálatos semmirekellőkből, akikkel csapatba verődünk.

A szöveghez kép is dukál, amin együtt szerepel Harley Quinn, Deadshot, Boomerang és King Shark. A PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re fejlesztett alkotásban az lesz az elsődleges feladatunk, hogy kiiktassuk az Igazság Ligája Brainiac által agymosásnak alávetett tagjait, köztük magát Supermant. Azt is érdemes még hozzáfűzni, hogy bár a Suicide Squad: Kill the Justice League eseményeinek Metropolis ad otthont, az Arkham-szériával közös univerzumon osztozik, nem úgy mint az attól teljesen független Gotham Knights.

Nem sokkal korábban leleplezték a hivatalos plakátot is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)