Hirdetés

Itt az MSI játékosoknak szánt notebookja

|

A GT725 az első notebook, amelyben az ATI 4850-es GPU dübörög.

Hirdetés

A tajvani gyártó a januárban megrendezett CES-kiállításon bejelentette a főleg játékosoknak szánt notebookját, azonban a teljes specifikációt csak most, a CeBIT-en hozták nyilvánosságra.

A noteszgép lelke a kétmagos, 2,53 gigahertzen ketyegő Intel Centrino 2 P9500 processzor, amely mellé a gyártó 4 gigabájt DDR2-800 memóriát társított.

A GT725 komoly erőssége a háromdimenziós grafika renderelése, hiszen a már előbb említett ATI Radeon HD 4850-es grafikus processzor került a gépbe, amely 512 megabájt önálló GDDR3 memóriával rendelkezik.

 

Az adatok tárolására az MSI egy 320 gigabájtos merevlemezt épített a masinába, az optikai meghajtó terén pedig egy Blu-Ray-olvasóra esett a választás.

A kijelző 17 col átmérőjű, tükröződésmentes bevonattal is ellátott darab, amely maximális felbontása 1920×1200 pixel. A beépített webkamera 2 megapixel felbontású.

A kommunikáció terén átlagosnak mondható a felhozatal: támogatja a Bluetooth 2.0 és Wi-Fi szabványokat, de természetesen a nélkülözhetetlen 10/100/1000 megabites hálózati chip sem maradt ki. Ezen kívül a gépházon még található egy VGA (avagy D-Sub) és egy HDMI kimenet, három darab USB 2.0 port, mikrofon-bemenet és fülhallgató-kimenet, illetve egy e-SATA és egy ExpressCard csatlakozó. A kártyaolvasó megbirkózik az SD, MMC, MS és MS Pro szabványú flash-memóriákkal.

A GT 725-ben egy pontosan meg nem nevezett típusú HD audiochip állítja elő a hanghatásokat, így minden további nélkül élvezheti a boldog tulajdonos a feltehetően jó minőségű hangzást az öt beépített hangszóró segítségével.

A notebook méretei: 395,2×278,1×26~35 mm, tömege a 9 cellás akkumulátorral együtt 3,3 kg.

Az várható áráról és elérhetőségéről egyelőre nem tudunk információval szolgálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)