Hirdetés

ITT AZ NV30!!!

|

Végre! Az nVidia hivatalosan is bejelentette jelenlegi zászlóshajójának, az NV30 kódnévre keresztelt következő generációs chipjének legfontosabb tulajdonságait! A GeForce FX teljes DirectX 9 támogatással készült, melybe beleértendő a teljesen új vertex és pixel shaderek kezelése is. A kártyára integrált DDR2-es memóriák nem kevesebb, mint 1GHz-en ketyegnek. További érdekességek: - AGP 8x - 8 pixel per clock - floating point calc (128bit)

Az újabb és újabb infóáradatokat a jelen pillantban is fejlesztés (bővítés) alatt álló hivatalos honlapon olvashatjátok majd el! Update: Itt máris olvashattok egy igen összetett cikket a stuffról!!! Érdemes megnézni, hogy technikai adataiban mennyire a TOP-pon van ez a kártya!!!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)