Hirdetés

Itt az új konzolgeneráció első komoly versenyjátékának launch trailere

|

Befutott a DiRT 5 utolsó előzetese. Már csak néhány nap, és öt különböző platformon dagaszthatjuk a sarat.

Hirdetés

Rendkívül kényelmes helyzetbe került a Codemasters, miután egyértelművé vált, hogy sem a Gran Turismo 7, sem pedig az Forza Motorsport nem készül el a PlayStation 5 és az Xbox Series X|S rajtjára. Ezáltal lényegében vetélytársak nélkül élvezheti a DiRT5 a sebesség megszállottainak kitüntetett figyelmét. Legalábbis azokét, akik készen állnak a kifutó generáció hátrahagyására, és vadonatúj konzoljukon nem kevésbé friss játékokat szeretnének nyúzni régi kedvencek helyett.

Hirdetés

Számos kategóriában mérethetjük meg magunkat, miközben sokfelé megfordulunk a világban Brazíliától Norvégiáig. S bár kimondottan nagy hangsúlyt fektettek az alkotók a társas élményre (ezt szolgálja például az osztott képernyős lehetőség is), a karriermód is megérhet egy misét, hiszen a játékos karakterének nemezise Nolan North, mentora pedig Troy Baker hangján szólal majd meg. Utóbbi egyébként az alant megtekinthető DiRT 5 launch trailer narrátora is.

A DiRT 5 november 6-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de mindössze négy nappal később már az Xbox Series X|S konzolcsalád is beszáll a buliba. Ezt követően november 12-én (illetve nálunk 19-én) PlayStation 5-ön is sebességbe lehet tenni a verdákat. A Stadiára szánt változatra ellenben azért nincs most értelme több szót vesztegetni, mert a Google streamplatformján leghamarabb 2021-ben debütálhat a Codemasters alkotása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)