Hirdetés

Itt az új Metin 2 trailer, és most egy 5500 forintos bónuszkódot is nyerhetsz vele!

|

A magyar feliratos Metin 2: Conquerors of Yohara launch trailer megtekintése után hét szerencsés játékosnak értékes ajándékot adunk.

Hirdetés

Elég kevesen maradtak már csak talpon a 2000-es években elrajtolt MMORPG-k közül, ezen nagy túlélők egyike a Dél-Koreából indult Metin 2, amely még mindig számottevő játékosbázissal bír, mi több, friss tartalmakat is kap. Példának okáért a mai nappal megjelent és ingyenesen hozzáférhető a Conquerors of Yohara kiegészítő, amely új kalandokra invitál. Természetesen mezítlábas kezdőként is belevághatunk a játékba, de mégiscsak jobb, ha élvezhetünk némi hátszelet is különféle játékbeli bónuszok formájában.

Mindenkinek nem tudunk ebben segíteni, ám hét olvasónknak megkönnyíthetjük a kezdőlépéseket (vagy a visszatérést) Conqueror's Bundle kódok révén. Ezeket beváltva különféle játékbeli tárgyak (1 Sun Elixir, 1 Moon Elixir, 1 Donnie vagyis Killer Bunny, 5 Concentrated Reading, 1 Aura of Fire Rune, 2 Redux Tome, 2 Redux Elixir és 5 Small Redux Stone) ütik a szerencsések markát 5500 forint értékben.

Hirdetés

Ahhoz, hogy legyen esélyetek a pakkok valamelyikének megszerzésére, csupán annyit kell tennetek, hogy helyesen válaszoltok a következő kérdésre:

Kinek a serege fertőzött meg egy egész kontinenst?

A választ megtaláljátok az alábbi trailerben.

A helyes megfejtést szeptember 9-én éjfélig várjuk a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre, tárgynak legyetek szívesek annyit megadni, hogy Metin 2.

Másnap pedig kisorsoljuk a hét nyertest, akik a már említett Conqueror's Bundle finomságaival felvértezve fedezhetik fel az új kontinenst, sok sikert kívánunk mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)